Naruto text-based RPG game.

PříjemHledatRegistracePřihlášení

Hitoshiho cesta

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Raiden
Chūnin
Raiden

Počet příspěvků : 3919
Věk : 29
Lokace : Pardubice

Hitoshiho cesta - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 10:54 pm

Hitoshi -> "Ten škrábanec? To byla jen hospodská potyčka," odpověděla ženská evidentně popravdě, protože tu odpověď vypálila téměř okamžitě. Vypadalo to, že tady jsi byl na trochu špatné adrese. "Hele, jak jsem říkala, téměř ho neznám. Jednou mě vytáhl z průšvihu a já mu tak dlužila laskavost. Tak se to tady docela často dělá. Sice nevím, co tam dělal a proč tam měl s sebou ženu, ale to už byl jeho problém..." povzdechla si trochu při vzpomínce, kdy ho viděla.

Naposledy upravil Raiden dne Thu Sep 08, 2016 4:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Deadwind
Nukenin
Deadwind

Počet příspěvků : 912
Věk : 32
Lokace : Cloud city

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeWed Sep 07, 2016 4:44 pm

Hitoshi

Chvíli si jí podezřívavě prohlížel, pak se vrhl na další otázky. Co jsou zač ty stráže? Proč mohli po Nagarem jít? Vypálil ze sebe. Chtěl vědět, co tady vlastně jsou stráže zač. Pokud by se Nagare skrýval, kde by to mohlo být? Kam by schoval ženu a děti? Ve skutečnosti nechtěl prozrazovat to, že jsou na živu. Tohle mohla v klidu být hypotetická otázka, která vlastně vůbec nic neprozrazovala.

Oblečení: Hitoshi má něco jako šedé kimono, které má dlouhé a široké rukávy, takže často má založené ruce, které mu nejdou vidět. Taky nosí klasické dřevěné botky, takže to trochu klape. Kimono má utažené modrou stuhou.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 08, 2016 4:21 pm

Hitoshi -> "Ty stráže jsou takový gang momentálního šéfa téhle vesnice. Vcelku ostří a schopní hoši, co se ninjutsu týče. Moc se toho o nich neví, jen, že chodí s tím slamákem na hlavě," odpověděla na první otázku, která tu byla vyřčena. "Proč by po něm mohli jít? Netuším, neznám ho... A kde by se skrýval? Opět stejná odpověď. Ale můžu ti ukázat místo, kde jsem ho potkala i s jeho rodinou," zlomila se nakonec.
Návrat nahoru Goto down
Deadwind
Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 08, 2016 10:34 pm

Hitoshi

Chvíli koukal, tak nějak čekal, že se toho moc nedoví. Na druhou stranu cítil šanci v tom místě, kde ji Nagare poznal. Mohla by se tam ukrývat žena a děti? Možná. Nebylo nic jednodušího než to zkusit. Doveď mě tam, prosím. Požádal jí nakonec, přestože věděl, že to nakonec může být slepá ulička a na stopu se nedostane.

Oblečení: Hitoshi má něco jako šedé kimono, které má dlouhé a široké rukávy, takže často má založené ruce, které mu nejdou vidět. Taky nosí klasické dřevěné botky, takže to trochu klape. Kimono má utažené modrou stuhou.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 11, 2016 9:21 pm

Hitoshi -> Ženská si povzdechla a nechala tě chvilku čekat v kuchyni, zatímco se zašla převléci. Když se vrátila, měla na sebe Kiri verzi uniformy, kterou nosívali chunini a jounini. Na hlavu si dala čelenku Amegakure a do ruky si vzala dlouhou hůl bo. "Tak jdeme," vyzvala ho a vyšla na zahradu. Tygři už tam nebyli, nejspíše je odvolala. Pak vyrazila směrem ven z vesnice.
Přes vesnici vám to chvilku trvalo, ale dostali jste se až za poslední baráky. Běželi jste po širší cestě, když v tom se v dáli před vámi objevili dva muži v pláštích a slamácích.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 11, 2016 11:44 pm

Hitoshi

Sykl jsem při zaregistrování slamáků v dáli. Co budeme dělat? Řekl jsem s mírnou obavou v hlase. Přeci jenom po tom, co umřel Nagare, jsem měl z těchto stráží celkem velký respekt. Teda nevěděl jsem, co mají za schopnosti, ale určitě by to nebylo tak snadné je vyřídit. Fascinovalo mě také to, že měla kiri uniformu. Alespoň jsem nyní věděl, že to není žádná hospodyňka, co umí fuuton.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 12, 2016 9:50 pm

Hitoshi -> "Co by si navrhoval?" zeptala se tě spíše jako učitelka než jako kolegyně.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 12, 2016 10:12 pm

Hitoshi

Šel stále klidnou chůzi, když v tu chvíli začal velice pomalu zrychlovat. Zabil je. Sykl v tu samou chvíli, kdy se mu v ruce objevil blyštící se kunai. Měl v sobě ještě pořád vztek z toho, že mu parta slamáků zabila mistra, který ho toho mohl tolik naučit. Když je znova uviděl, všechno se to v něm znovu pohnulo. V očích se mu blýskalo a on toužil po pomstě, ať už to byl kdokoliv z těch pomyslných stráží.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 12, 2016 11:30 pm

Hitoshi -> Ženská tě okamžitě chytila za límec a zatáhla zpět, stranou z cesty, za pár keřů. "Hrabe ti? A jak si to asi představuješ? Ofoukneš je? Spláchneš je?" zeptala se ho trochu zklamaně.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 12, 2016 11:37 pm

Hitoshi

Na tom přece nezáleží, překvapím je a nějak si poradím. Procedil mezi zuby. Byla pravda, že co se týkalo jeho ofenzivního arzenálu, tak to bylo poněkud smutné. Všechny techniky které uměl, byly více méně defenzivního rázu. Tak nějak se předpokládalo, že bude poskytovat ochranu jeho týmu. To by byla možná pravda, kdyby nezdrhl a Rinovi nenavrtal díru do kolena. Hitoshi se smutně podíval po dvojici stráží, měl vážně chuť někoho sejmout, ale asi nebyla správná chvíle, když ho tu držel kapitán morálka osobně. Tak co uděláme? Opáčil jí zpátky.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeTue Sep 13, 2016 10:09 pm

Hitoshi -> "Když je nedokázal porazit Nagare, jak je asi máme porazit my dva?" pronesla ženská vážným tónem. Hitoshimu se mohlo zdát, že je z nich taky poměrně vyjukaná. Nakonec ukázala do prostoru napravo. Všude byly dost louky, ale na okraji té, co byla na vaší strany byla alej stromů. Tam by se snad mělo dát nenápadně proskákat. A ona hned vyrazila.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeWed Sep 14, 2016 1:09 pm

Hitoshi

Chtěl opáčit, že si myslí, že Nagare s nimi nebojoval, ale spíš se obětoval, ale jelikož nebyl čas a museli zmizet, rozhodl se pokračovat do alejí. Je to daleko? Zeptal se na místo, kam mířili. Přeci jenom podle něj to nemohlo být daleko. Skrývala se tam opravdu nagareho rodina? Jestli ano, bude muset hledat správná slova na to, aby jim řekl, že Nagare je mrtvý, což ho děsilo.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 15, 2016 9:46 am

Hitoshi -> "Asi den cesty, ale jestli okolo vesnice hlídkují tihle, tak se moc daleko nedostaneme. Budeme to muset vzít oklikou," odpověděla ta ženská a vedla Hitoshiho až do lesa. Trochu připomínal ten, kde trénoval v Konoze se svým týmem. Malá dávka nostalgie.
Několik hodin jste se spíše plížili než šly, až jste se dostali na dohled hory. Byla to sakra vysoká hora, asi nejvyšší v okolí, neboť její vrcholek byl pod sněhem. "Utáboříme se na noc, ráno vylezeme nahoru," oddechla si trochu ta ženská. Zřejmě neměla úplně nejlepší kondičku.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 15, 2016 10:24 am

Hitoshi

Ten les byl velmi podobný tomu v Konoze, což Hitoshiho vracelo zpátky do minulosti.

Vzpomínka:

Hitoshi se probral ze vzpomínky a snažil se soustředit na cestu. Když řekla, že se utáboří, nevadilo mu to. Konec konců jim nejspíše nic jiného nezbývalo. Došel tedy pro trochu dřeva a rozdělal oheň, snad je nikdo neviděl. Tábořit tady mohli přeci jenom i obyčejní civilisti. Očekával nějaký ten pokec, vzhledem k tomu, že ona byla v tenhle moment jediná, koho měl.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 15, 2016 10:33 pm

Hitoshi -> Ženská sice oheň neviděla úplně nejraději, ale nezavrhla ho. Nebylo tady zrovna úplně nejtepleji. Chvíli se na Hitoshiho dívala a pak si trochu povzdechla. Byla ženská, samozřejmě, že nevydržela být celou dobu potichu. "Co tímhle vším sleduješ? Proč jsi nezůstal v suchu v Konoze?" zeptala se ho po chvíli.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 15, 2016 10:44 pm

Hitoshi

Hitoshi se jí zadíval do očí skrze hořící oheň, těsně nad plameny tak, že bylo vidět do jeho žlutých očích, ve kterých se onen plamen odrážel. Je tu hodně důvodů. Od začátku jsem do Konohy nepatřil, do vesnice plné lásky a přátelství. V takové vesnici je snadné přehlédnout realitu a proto jsem se rozhodl ji opustit. Chci světu ukázat, že je tu stále spousta věcí, kterých by jsme se měli bát a proti kterým za to stojí bojovat. I přestože se možná stanu tím, kvůli kterému se nakonec celý svět spojí, i takovou oběť jsem ochotný podstoupit na svojí cestě. Zadíval se na chvíli do plamenů ohně místo na ní. V plamenech vzpomínal na svoje první setkání s jeho týmem a mistrem. Bylo to dost nostalgické i na někoho, kdo utekl z domova. Přemýšlel poslední dobou celkem často, jak se jim daří a od smrti Nagareho, o nich všech bude uvažovat ještě víc. Nejdříve ze všeho musím zesílit, za každou cenu. Svět uznává pouze silné. Dodal nakonec.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 19, 2016 2:33 pm

Hitoshi -> Ženská tě poslouchala a pak se rozesmála. "Na takového kida máš teda divné cíle," odsoudila tvojí řeč krátce. Vypadalo to, že teď nevěděla, zdali tě má brát vážně nebo ne. Ale nakonec jen zavrtěla hlavou a ještě dodala: "Jo, s tou silou máš pravdu. Otázka je, jestli na to vůbec máš," uchechtla se a zakryla se přikrývkou. "Máš první hlídku, vzbuď mě po půlnoci, vstávat budeme v pět," rozhodla nakonec.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 19, 2016 3:39 pm

Hitoshi

Díval se chvíli asi tak, jako když se Mike chystá picknout Thanatose. Nevěděl, co si o tom má vlastně myslet, ale zajímal ho vlastně názor téhle ženy? Nemusel, mohl poslouchat sám sebe a ano, byla pravda, že mu ještě nebylo nejvíc. Ale on sám věděl, že spousta ninjů už v útlém věku vykonala obrovské činy. Hitoshi přemýšlel, co by měl vlastně udělat. Je pravda, že přidat se k ANBU v Amegakure, by mu dalo dobrou pozici. Nemusel by se už tolik bát těch slamákových hlídek a získal by zkušenosti na misích. Vydělal by peníze a získal přístup k informacím. Zatím totiž stále nevěděl, kdo vlastně v Amegakure vládne, zlatý Hokage. Hitoshi se díval na spící ženu a v mysli se mu vybavil jeho dětský smích. Samozřejmě, že se postavil na hlídku, chtěl aby už byl další den.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeTue Sep 20, 2016 10:20 am

Hitoshi -> Blížila se půlnoc, tedy střídání stráží, když se najednou rozpršelo. Docela nepříjemné, to ano. Oheň byl uhašen, ale to nejspíše nebyl ten největší problém. Když jsi se podíval na strom kousek před vámi v dálce, spatřil jsi tam temný obrys. Člověk by řekl, že to je sova, ale tohle by musely být sova na steroidech jak byla velká. A když jsi se otočil, spatřil jsi další "sovu" kousek za sebou. Měla slamák... well, by mohl být problém, protože krom slamáku měla i kunai v ruce.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeTue Sep 20, 2016 10:26 am

Hitoshi

Jestli měl někdy Hitoshi opravdový strach, bylo to nejspíše právě teď. Nečekal, že se tady objeví a že po nich půjdou. Na druhou stranu vzpomínal na svého mistra, tohle není města, kde by se někdo s někým mazlil. Bylo to tady tvrdé a nelidské, žádná sluníčková Konoha. Okamžitě jsem vzbudil ženskou. Vstávej, jdou po nás slamáci, jsou všude! Bouchl jsem do ní, aby se probudila. Nemeškal jsem, Suiton: Kirigakure no jutsu! Snažil jsem se nás zamaskovat v mlze. Potřeboval jsem jí vzbudit a vypadnout pryč, bude to tak snadné?

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeWed Sep 21, 2016 11:08 am

Hitoshi -> Ženská se začala probírat, mezitím, co jsi kolem vás rozprostřel mlhu. Vypadala vcelku zmateně, ale tak nějak jí došlo, co se dělo. "Museli nás sledovat," hlesla tiše a stoupla si k Hitoshimu zády. "Nějaký nápad?" zeptala se velmi podrážděně. Nejspíše litovala toho, že se do tohohle podniku vůbec pustila.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeWed Sep 21, 2016 11:32 am

Hitoshi

Měl jsem štěstí a vzbudila se celkem rychle. Počkáme až zaútočí a nepříjemně je překvapíme protiútokem. Suiton: Mizubunshin no jutsu!Zašeptal jsem a následně se vedle mě vytvořily tři klony, která nás obestoupily, takže jsme nyní byli semknutý a viděli do všech stran.

Jestli jsou tak silný, jak si myslíme, tak mě rychle vyřadí z boje. Moje jediná naděje je, že babča nějakým zázrakem přežije jejich útok a zvládne je mezitím, co já odlákám pozornost. Podle uniformy má hodnost jounina, jsou tyhle slamáci na větší úrovni? Musím se soustředit, abych mohl pomstít Nagareho.

V ruce všechny hitoshiho klony svírali kunai a naslouchali. Vše bylo připravené, jak asi odpoví nepřítel?!

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 10:19 am

Hitoshi -> Ženská přikývla a zůstala připravená. Kolem rukou se jí však začal hromadit vítr, který nepříjemně rotoval, nepříjemně pro její protivníky.
A tak jste stáli v mlze, minuty pomalu ubíhaly, ale slamáci furt nikde. Už to bylo pět minut, co byla mlha vytvořená a pokud jste nepodnikli vlastní výpad, furt byl klid. Ještě chvíle klidu před bojem...
Už to vypadalo, že boj nebude, když v tom si Hitoshi mohl všimnout, že se země pod vámi začala pomalu hýbat. Nebo spíš, vy jste se začali propadat do země. Pomalu, ale jistě.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 9:46 pm

Hitoshi

Bylo mu tohle celé blízké, už dlouho nebojoval. Od té doby co bojoval proti ANBU, tak pociťoval, že ho čím dál víc láká boj na život a na smrt. Podíval se na ženskou, aby jí ukázal na zem a následně se on a dva klony rozhodli odskočit o něco dál. Třetí klon složil několik pečetí a se značnou dávkou naštvanosti praštil rukou do propadající se země. Suiton: Suirō no Jutsu! Pustil pod zem rovnou techniku vodního vězení, pokud tam někdo byl, nejspíše ho lapil. Mezitím originál spolu s klony se začaly dál rozhlížet.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 22, 2016 11:18 pm

Hitoshi -> Ženská sledoval techniku klonu, která vypadala, že neměla moc velký efekt. Země vás zatím stahovala kdekoliv, kam jste dopadli po rychlém odskočením do stran. Vypadalo to na něco plošnějšího, co zabralo přípravu. Přeci jen, komu by se chtělo do mlhy. Ženská v této akci vypadala dost nejistě, vypadalo to, že se teprve vzpamatovávala a adaptovala na situaci.
Pokud jste odskákali dostatečně blízko ke skále, přestala vás zem chytat. Problém byl, že jste byli z jedné strany uzavření stěnou, která šla prudce nahoru a z druhé strany bažinami. "Hitoshi, vylez nahoru po té skále a udržuj kolem sebe mlhu, já je zdržím," řekla ženská nakonec.

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hitoshiho cesta
Strana 7 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Hinamina cesta I.
» Cesta za Spravedlností! - Rin
» Rikutova cesta do Kiri
» Taichiho cesta do Suny
» Cesta Hada

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Shadows of the Future :: Cesty I.-
Přejdi na: