Naruto text-based RPG game.

PříjemHledatRegistracePřihlášení

Hitoshiho cesta

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Deadwind
Nukenin
Deadwind

Počet příspěvků : 912
Věk : 32
Lokace : Cloud city

Hitoshiho cesta - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeSun Aug 28, 2016 11:53 pm

Hitoshi

Stál jsem přikovaný u toho rohu. Co to znamenalo? Zabila stráž někoho v nagareho domě? Zabila nagareho? Přemýšlel jsem, nemohl jsem zasáhnout, protože mi Nagare nakázal, abych se jim vyhýbal. Ale jestli byl nagare v nesnázích, měl bych mu pomoc. Nevázaly mě k Nagaremu žádné silnější vzpomínky, žádný cit, nic. Rozhodl jsem se, že ještě chvíli počkám a až stráž odejde, pokusím se co nejrychleji vtrhnout dovnitř a zjistit, co se stalo. Bylo to riskantní.

Oblečení: Hitoshi má něco jako šedé kimono, které má dlouhé a široké rukávy, takže často má založené ruce, které mu nejdou vidět. Taky nosí klasické dřevěné botky, takže to trochu klape. Kimono má utažené modrou stuhou.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

Počet příspěvků : 3919
Věk : 29
Lokace : Pardubice

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 2:52 pm

Hitoshi -> A tak jsi vyčkával ještě nějakou dobu. Pod tím jedním vojákem se utvořila zajímavá loužička, ze které se slabě kouřilo. Ten druhý tomu nevěnoval pozornost a pouze pak vyrazil někam doprava. Ten druhý za ním. Ty jsi se vydal bleskurychle vpřed. Když už jsi byl skoro u dveří, tak jsi najednou uklouzl a smekl jsi se až ke zdi. Všiml sis, že jsi šlápl na tu kouřící krev. Ale byla to krev? Pokud jsi se na to podíval, všiml sis, že to, co tam byla byl led, led červené barvy.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 2:56 pm

Hitoshi

Byl jsem zbrklý, přemýšlel jsem, co se mohlo stát. Vypadalo to, že ta krev přeci jenom byla Nagareho. Mohl nějaký z těhle stráží poraziz Nagareho? Ne, tomu jsem nevěřil. Nagare dokázal porazit skupinu ANBU z listové, která mě šla chytit, nebo zabít. Tyhle strážci by oproti ANBU měli být hadráci, co se teda stalo? Celkem mě to podklouznutí bolelo, ale alespoň upozornilo na ten fakt, že se jedná o nagareho krev. Šel jsem dovnitř, hledat Nagareho.

Oblečení: Hitoshi má něco jako šedé kimono, které má dlouhé a široké rukávy, takže často má založené ruce, které mu nejdou vidět. Taky nosí klasické dřevěné botky, takže to trochu klape. Kimono má utažené modrou stuhou.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 2:58 pm

Hitoshi -> Uvnitř domu bylo pár věcí rozházených, ale jinak hrobové ticho. Jen v kuchyni leželo na zemi tělo. Byl to Nagare. Ale ani stopy po jeho rodině. Ani žena, ani ty dvě děti, co měl tu nebyly. Co se tu dělo?

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 3:02 pm

Hitoshi

Bezmyšlenkovitě jsem přiskočil k tělu nagareho. Nechápal, co se tu stalo. Jaktože tu nebyly děti a žena? Poslal je snad pryč, protože věděl, že se mohlo něco stát? Ne, nevěřil jsem tomu. Tohle mohla být nějaká ledová náhrada za Nagareho tělo. To by možná vysvětlovalo tu zmrzlou louži. Nebyl jsem si úplně jistej, ale nad něčím takovým jsem uvažoval. Snažil jsem se najít jeho tep.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 3:06 pm

Hitoshi -> Tep jsi už nenašel, ale tělo ještě bylo teplé. Dokonce mu ještě z tváře stékal pot. Byla to určitě mrtvola. A pro tebe to znamenalo ztrátu jediné ochrany v této vesnici.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 3:13 pm

Hitoshi

Nechápal jsem to, nedávalo to smysl. Nic z tohohle. Nagare by se nenechal zabít nějakou obyčejnou hlídkou! Zuřil jsem, aniž bych si to nějak uvědomil, svíral jsem ruku v pěst až bylo slyšet nepatrné křupání. Rozkoukával jsem se po domě, byly tu sice známky násilí, ale takhle Nagare nebojoval. Pokud by bojoval, byly by tady všude známky destrukce a ledu. Pomalu jsem to tu procházel, neuvědomoval jsem ani to, že jsem ve skutečnosti slzel, byl to člověk, ke kterému jsem si začínal budovat vztah a který mě měl vyvést z tohohle hrozného světa. Teď byl mrtvý. Utřel jsem si oči do rukávu a pokusil se koncetrovat. Nagare nebyl žádný hlupák, možná, že se něco stalo a to vyústilo v nějaký jeho konflikt s vedením vesnice. Děti a ženu mohl poslat pryč a sám se obětoval. Pokud je tomu tak, určitě by tu zanechal nějaký vzkaz. Začal jsem prohledávat dům. Uvědomoval jsem si, že se semo možná nějaká hlídka vrátí, takže jsem se snažil jedním uchem poslouchat.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 3:18 pm

Hitoshi -> Dům byl téměř prázdný, jako kdyby nebyl obývaný dlouho. Z venku nebylo zatím nic slyšet. Ovšem, jak jsi tak prohledával byt, našel jsi něco, co vypadalo jako provizorní knihovnička. Bylo tam pár knih, stoh papírů a podobně. Zvláštní však byla zadní stěna knihovničky, začínala z ní kapat voda.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 3:28 pm

Hitoshi

Čím více jsem prohledával dům, tím mi připadalo jasnější, že to měl Nagare nějakým způsobem naplánovaný. Vážně se obětoval pro rodinu? Chtěl u mě aktivovat sharingan? Provizorní knihovnu jsem pozorně prohlédl, načež jsem si všiml, že zadní strana knihovny je mokrá. To už začínal být takový samozřejmý prvek nagareho rukopisu. Vždycky když se to týkalo jeho, tak to buď mrzlo, nebo z toho kapala voda. Snažil jsem se tedy odkrýt zadní stěnu provizorní knihovničky. Možná stačilo použít trochu mé vodní chakry do ruky?

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 11:06 pm

Hitoshi -> Vodní chakra nepomáhala. Když jsi se stěny dotkl, přestala téct, zpevnila se opět na led, který byl velmi pevný. Tohle bude chtít trochu víc než jen vodní chakru.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 11:18 pm

Hitoshi

Doslo mi to v podstate hned. Musel jsem pouzit svoji unikatni chakru, abych se dostal dal. Pouzil jsem tedy fuuton a suiton zaroven, abych vytvoril alespon priblizne led.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeMon Aug 29, 2016 11:28 pm

Hitoshi -> Jo, tohle vyšlo už líp. Nebyl to přímo Hyouton, ale po kombinaci obou chaker se to rozhodlo romrazit se. Do ruky ti padl malý klíček a rychle načmáraný vzkaz - hlídej ho, najdi je. Nakonec tam byla postavička, co měla být asi ženská a dvě menší postavičky, co byly evidentně děti. Víc nic.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeTue Aug 30, 2016 10:49 am

Hitoshi

Tohle mě utvrdilo v tom, že to Nagare všechno naplánoval. Schoval jsem u sebe tedy u sebe klíč a začal přemýšlet, kde bych je mohl najít. Na moc věcí jsem nepřišel, pak jsem se ještě zamyslel, jestli bych to tu neměl podpálit, aby nenašli Nagareho tělo a nemohli ho třeba zkoumat, ale vzhledem k tomu, že ho tu stráž nechala, tak to nejspíše nebyla potřeba. Akorát bych upozornil na to, že tu někdo byl. Zbylo jediné místo, které jsme nyní znal. Musel jsem zpátky za větrnou ženskou. Chvíli jsem přemýšlel o tom, jestli když řekla "teď je jeho dluh splacen" nemyslela, že ve skutečnosti ví o tom, že umře.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeTue Aug 30, 2016 11:25 am

Hitoshi -> Pokud jsi vyšel ven z domku, všiml sis, že o ulici vlevo procházela skupina dalších dvou kloboučníků. Byli určitě jiní než předtím, ale zřejmě tohoto dne posílili hlídky po Amegakure. Určitě se tu dělo něco divného. Pokud jsi chtěl cestovat, musel jsi najít nějakou bezpečnou cestu, protože jsi byl přeci jen trochu nápadnější.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeTue Aug 30, 2016 11:33 am

Hitoshi

Netušil jsem, že se dělo něco takového, že to ovlivnilo počty stráží. Vypadalo to, že se jednalo o něco malého. Možná byl dneska nějaký den proti imigrantům? Těžko říct. Vydal jsem se potom méně frekventovanýma uličkama pryč. Věděl jsem kam jdu, ale dalo se lehce ztratit, proto jsem šel opatrně. Snažil jsem se dávat pozor na stráže, obvzláště když jich tu teď bylo hodně. Doufal jsem, že až dorazím k větrné babizně, nebude už taky mrtvá.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 11:06 am

Hitoshi -> S velkou dávkou štěstí se ti podařilo dostat zase zpátky k domu té ženské. Na dvorku zase hlídali dva tygři, takže to znamenalo, že musí žít, jinak by tu to kuchiyose nebylo. Zase na tebe začali vrčet, jakmile tě uviděli. K tomu všemu začalo pršet.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 11:18 am

Hitoshi

S nezájmem jsem přeskočil plot, můj mistr byl mrtvý a pokud ty tygři neměli v hlavě nasráno, mohli vědět, že už jsem tu byl. Měl jsem jí říct pravdu o Nagarem? To byla docela důležitá otázka, ale přikláněl jsem se spíš k tomu, že jí to musím říct. Mohla mi pomoc říct, kde by se mohli ukrývat jeho děti a žena. Hey, bábi, kde jsi?! Křikl jsem, když jsem se blížil ke dveřím jejího baráku.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 3:56 pm

Hitoshi -> Tygři sice vrčeli, ale jinak ti nic neudělali. Vypadalo to, že byli toho dne víc na stráži jak obvykle. Ve vesnici se asi doopravdy něco dělo. Jakmile jsi zakřičel, dveře baráku se prudce otevřeli. Žena stála v nich. "Co tu děláš?! Teď tě nepotřebuju, až bude čas splácení dluhů, tak si tě zavolám!" utrhla se na tebe.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 4:04 pm

Hitoshi

Prudce sebou švihl, až se skoro lekl, když na něj babča vyletěla ze dveří. Nagare je mrtvej! Vyštěkl na ni skoro okamžitě, abych přerušil nějaké dlouhé vysvětlování. Pořád mu to bylo ještě líto, i když se neznali tak dlouho, byl to přeci někdo, kdo ho chtěl učit. Měli dokonce stejné schopnosti. Potřebuju pomoc. Dodal smířlivěji, věděl, že je na tom špatně.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 4:44 pm

Hitoshi -> "A co já s tím?" odsekla ženská naštvaně. Asi tě neviděla úplně nejraději. "Pomoc? A co za to?" uchechtla se. Vypadalo to, že její ochota skončila se splněním závazku pro Nagareho. Navíc tu byla spousta divných faktorů. Třeba, proč měla toho rána rozkuchlou ruku?

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 4:49 pm

Hitoshi

Pravda, bylo hodně věcí, které nehrály. Proč měla onoho rána zavázanou ruku? Zranila ji snad také nějaká stráž? Nebo naopak byla na té druhé straně a sama s Nagarem předtím bojovala? Jak to bylo? Byl jsem celkem hloupý, nedokázal jsem si to vysvětlit. Peníze? Špitl jsem do ticha. Byl jsem si celkem jistý, že pokud nemá žádné city, nebo vzpomínky k Nagaremu, na peníze bude slyšet. V téhle vesnici je neměl skoro nikdo, tak proč nepříjmout někoho, kdo jí je může v podstatě zadarmo vydělat? Měl jsem plán, jak to udělat.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 4:59 pm

Hitoshi -> "Ty si obstarám snadnější cestou," povzdechla si a uhnula trochu z dveří. "Pojď dovnitř," přikázala mu. A tak jste opět skončili v její kuchyni, kde ti ukázala na židli. Střeny už nebyly vymalovány krví a bylo tu i uklizeno. "Musíš pochopit jednu věc, já už Nagaremu nic nedlužím. Ty naopak dlužíš mě. Ale budiž, ve zkratce mi řekni, co se stalo," vypadalo to, že se aspoň trochu smilovala. Do sklenice zatím nalila čistou tekutinu a podala jí Hitoshimu.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 5:09 pm

Hitoshi

Nakonec jsem tedy souhlasil a vstoupil jsem dovnitř. Nabídnutou vodu jsem neodmítl, ale zároveň jsem z ní nepil, byl jsem dost podezíravý. "Abych řekl pravdu, moc toho nevím, stalo se to dost rychle. Vracel jsem se k Nagaremu domů a zahlédl jsem ty stráže se slamáky. Nagre mi říkával, ať se jim za každou cenu vyhýbám, takže jsem počkal. Vycházeli akorát od Nagareho a všiml jsem si, že jeden z nich měl dýku od krve. Počkal jsem než odejdou a pak jsem běžel dovnitř a našel Nagareho mrtvé tělo." Dovysvětlil. O těch dětech jí zatím nechtěl říkat, dokud si sám nebude jistej. Co tohle všechno mělo znamenat?

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 10:35 pm

Hitoshi -> Ženská si to poslechla a pak se napila toho, co nalila i Hitoshimu. Takže to asi bylo bezpečné. "Zajímavé, ale jo, ty chlapy nemám ráda... každopádně, nějak mi nedochází, co chceš odemě?" zeptala se ho skoro až nechápavě.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitimeWed Aug 31, 2016 10:38 pm

Hitoshi

"Myslím, že to poranění, co sis přinesla ráno s tím nějak souvisí... s tím, co se děje ve vesnici, takže by bylo fajn, mi to říct...." Prohlásil neomaleně, přesto věřil, že je to správná cesta, jak se něco dozvědět. "Je nějaké místo, kam se chodil Nagare schovávat, nebo kde třeba byl na léto... nějaká chata mimo vesnici, nebo tak něco....?" Zeptal se navíc, jako kdyby ji vyslýchal zkušený policista.

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hitoshiho cesta   Hitoshiho cesta - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hitoshiho cesta
Strana 6 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Hinamina cesta I.
» Cesta za Spravedlností! - Rin
» Rikutova cesta do Kiri
» Taichiho cesta do Suny
» Cesta Hada

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Shadows of the Future :: Cesty I.-
Přejdi na: