Naruto text-based RPG game.

PříjemHledatRegistracePřihlášení

Lesy kolem Konohy

Goto down 
+8
Medusa
Akimoto_Makoto
PP
Misman
Red
Raiden
Deadwind
Eshen
12 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next
AutorZpráva
Red
Genin
Red

Počet příspěvků : 1096

Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 06, 2016 9:57 am

Kageyama Rin

Rin vzdychl. "Dal jsem do toho všechno a přivolal jsem jen tohle mňoukle," řekl Rin a ukázal na místo, kde ještě před chvílí leželo kotě. "K čemu mi to vlastně vůbec bude? Ty vaše opice jsou celkem ok, dokážou aspoň udržet zbraň. K čemu si přivolám kočku? K tomu, aby po mě chtěla žrádlo a když se jí pokusím podrbat, tak mi urve ruku?" zeptal se. "Můžu si vůbec během zkoušek přivolat kočku? Nediskvalifikují mě? A v co bych měl doufat? Že můj oponent bude alergickej?" Chtěl pochopit, proč ho sensei učí zrovna tuhle techniku.

Genin
Misman

Počet příspěvků : 288

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 06, 2016 10:42 am

Mizuko Taichi

"Sugoi..." řekl tiše když strom začal nepříjemně praskat a hroutit se.
Pak lehce odskočil stranou, aby ho pád nezabil. To by bylo celkem na prd no...
Byl zvědavý, jak to šlo Hitoshimu a Rinovi. Možná by je potom mohl vyzvat na pěstní souboj.
Otočil se na klona a čekal jestli mu dá další instrukce.
Návrat nahoru Goto down
Deadwind
Nukenin
Deadwind

Počet příspěvků : 912
Věk : 32
Lokace : Cloud city

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 06, 2016 7:16 pm

Hitoshi

Ještě několikrát jsem se pokusil o to samé. Soustředil jsem se na používaní své chakry, s tvorbou pečetí jsem neměl žádné problémy. Využíval jsem zkušenosti s chozením po vodě, protože to v podstatě také byla manipulace s chakrou a s vodou. Schválně jsem stál ve vodě a né na ní, snažil jsem se do toho vcítit a nebylo nic lepšího než voda studená voda po kotníky.

Postupně mi ubývaly síly, ale snažil jsem se mistrovat svojí novou techniku tak, aby byla použitelná. Stále jsem nevěděl, jak to budu dělat na místě bez vody.

Oblečení: Hitoshi má něco jako šedé kimono, které má dlouhé a široké rukávy, takže často má založené ruce, které mu nejdou vidět. Taky nosí klasické dřevěné botky, takže to trochu klape. Kimono má utažené modrou stuhou.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

Počet příspěvků : 3919
Věk : 29
Lokace : Pardubice

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 06, 2016 7:23 pm

Taichi -> Když vyprchal tvůj adrenalin, uvědomil sis, že tvoje chakra byla tak na půlce. Jo, tahle technika sice nebrala tolik chakry, když jsi s tou chakrou uměl perfektně pracovat. A do toho jsi měl ještě daleko. Každopádně, ověřil sis jak na to, chtělo to jen zlepšovat. "Jen doporučuji s tímhle nemlátit  moc do kamarádů, jasný? Zkus to ještě jednou, ale tentokrát uhoď do země. Lady Tsunade tím dokázala v minulosti vytvořit kráter... a to jedním prstem," vyzval ho ještě.

Rin -> "Nestěžuj s tady, Kuchiyose no jutsu je jedna z vyšších schopností shinobiho. Navíc, pokud se ti podaří svolat něco většího, může ti to v boji dost pomoci. Nemluvě o tom, že kočičí summoni jsou známí tím, že když už jsou k ničemu, tak ti aspoň půjčí nějakou svojí zbraň, co mají," pronesl sensei. "A u zkoušet je kuchiyose povolené. Stejně jako třeba psi klanu Inuzuka. Takže trénuj ať z toho něco je," na alergii mu neodpovědě, ale i to by se mohlo hodit.

Hitoshi -> Konečně jsi dovedl techniku do té podoby, že to bylo použitelné, rychle vyvolatelné a nezmizelo to po pár vteřinách. "Dobrá práce. No, teď se dostáváme k té těžší části. Kde vzít vodu. Máš nějaké návrhy?" zeptal se Hitoshiho a tleskl. Vodopád zmizel a veškerá voda po něm taky.
Návrat nahoru Goto down
Deadwind
Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 06, 2016 7:25 pm

Hitoshi

Chvíli se zamyslel nad tím, kde by mohl vzít vodu, když nebude v okolí. Jediné co ho napadalo bylo, že by ji odněkud přivolal. Mohl bych použít nějaký přivolávací svitek, abych si vodu přivolal. Navrhl jsem nakonec po chvilce přemýšlení. Nedokázal jsem si představit jak by to fungovalo, ale když se dali přivolat zvířata a zbraně, jistě by šla přivolat i nějaký ta voda, z které bych mohl vytvořit moje techniky.

Oblečení: Hitoshi má něco jako šedé kimono, které má dlouhé a široké rukávy, takže často má založené ruce, které mu nejdou vidět. Taky nosí klasické dřevěné botky, takže to trochu klape. Kimono má utažené modrou stuhou.
Návrat nahoru Goto down
Misman
Genin
Misman

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 06, 2016 10:32 pm

Mizuko Taichi

"Kráter? Prstem?" zopakoval tupým tónem.
Bylo to vůbec možné? Bylo to sice super využití chakry, ale to mu pŕišlo až směšně nepravděpodobné.
I když co o tom mohl vědět... on sám na tuhle techniku začal teprve "šahat" a už byl schopný na pár ran složit strom. To nebylo úplně běžné...
"Dobrá... takže..." řekl tiše. Pak zopakoval do třetice svůj koncentrující postup - jednu ruku si přichytil rukou, zavřel oči a začal. Teď už si všiml poklesu na hladině chakry a tak se rozhodl, že do tohoto pokusu dá všechno co zvládne. Po delší odmlce konečně otevřel oči a vší silou, kterou v sobě našel, švihl do země pod sebou.
Návrat nahoru Goto down
Red
Genin
Red

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 07, 2016 2:43 pm

Kageyama Rin

Zbraň, huh? Ne že by mu to s nima nějak parádně šlo. Jen s tím nožem, co má za zády, se musel učit pěkně dlouho, aby si neuřízl ruku. No co. Minimálně může udělat dojem na nějakou holku, co šíleně miluje kočky. Proč ne. Zhluboka se nadechl, spojil ruce a začal se znovu soustředit. Jak měl sakra vědět, jakej je ideální počet chakry? "Tohle je blbost," zavrčel. "Proč mě nemůžete naučit nějakou bojovou techniku?"

Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeFri Apr 08, 2016 11:20 am

Hitoshi -> Saru si poslechl návrh a pokýval hlavou. "Ano, svitek je jedna z věcí, která by mohla fungovat. Ale praktičtější v boji je prostě shromáždit si vodu buď z okolí nebo přetvořit svojí chakru na vodu. Mistři dokáží vytvořit obrovské množství vody bez jakéhokoliv zdroje. Proto tu mám ještě jednu techniku, jednu z těch snazších," sdělil Hitoshimu a složil několik pečetí. " Suiton: Mizurappa!" pronesl a z úst vypustil masivní proud vody. "Podobně jako u Katonu hromadíš chakru v sobě, takže je lehčí pro kontrolu. Ale dá se použít jako základ tvého vodního umění," nadhodil.

Taichi -> "Jo, jedním," ubezpečil ho sensei. Jakmile jsi pak udeřil do země, vytvořil jsi slušný dolíček. Nebyla to ještě žádná Sakura, ale to půjde.
"No, dobře. To bychom měli. Problém je, že aby si to použil, musíš se k nepříteli dostat. A to v současném stavu není úplně bezpečné. Proto se budeme muset zaměřit ještě na tvé zbraně. Přemýšlel jsi někdy nad tím, že by si je vylepšil?" optal se sensei zvědavě.

Rin -> Trochu si povzdechl. "Kuchiyose je bojová technika. Ale dobře... uděláme to jinak, když pořád tak odmlouváš. Tak to uděláme jinak," pronesl sensei vážným hlasem a složil několik pečetí. Před ním se objevila asi 5ti metrová opice. "Pokud nepřivoláš něco pořádného, tak tě Saruma zatluče do země," hlesl a v tu chvíli opice udeřila pěstí do země vedle Rina. Ta začala praskat.

Misman
Genin
Misman

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeFri Apr 08, 2016 1:23 pm

Mizuko Taichi

Dolík ho trochu zklamal. Ale tak co by chtěl že.
Párkrát se zhluboka nadechl, narovnal se a otřel si čelo.
"Se saii na blízko jsem celkem spokojený," začal a při tom se svých dotkl "ale se zbraněmi na dálku to není fajn. Přemýšlel jsem, co by se dalo použít jako dobrá vrhací náhrada. Několik možností by tu bylo, ale myslím že učit se bojovat s novou zbraní, do toho se zlepšovat v této technice a ještě v boji se starými vybavením by bylo moc časově náročné. Chtělo by to něco jednodušího, ale stejně funkčního," pokrčil rameny. V tomhle ohledu ho toho moc nenapadlo.

Naposledy upravil Misman dne Sun Apr 10, 2016 12:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Red
Genin
Red

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 09, 2016 6:25 pm

Kageyama Rin

Když opice vrazila do země, Rin poskočil a málem neudržel rovnováhu. "Heh," řekl trochu nervózně. "Blafujete," dodal. Pravda ale byla taková, že se trochu bál. Co se jejich mistra týkalo, nemohl si být nikdy jistý. Jako jo, správně by svým studentům nejspíš nic udělat neměl. Nicméně nějaké ale by se určitě mohlo najít. Rin zamrkal, pak se odrazil a uskočil o několik metrů dozadu. "Rozhodně nehodlám stát přímo pod tou vaší opicí," řekl mistrovi. Pak složil pečeť. "Kuchiyose no jutsu!" Zkusil zase něco přivolat .

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 10, 2016 2:47 pm

Hitoshi

Porozuměl tomu, co mu chtěl sensei říct. Už viděl spoustu ninjů dělat obrovské ohnivé koule a přece nikde okolo nebyl žádný oheň, který by mohli použít. Vyskočil jsem z vody zpátky na zem, kde jsem se postavil opět do vzpřímené polohy. Promnul jsem si ruce a začal si opakovat pečetě. Jako předtím jsem se snažil vyburcovat svojí chakru uvnitř sebe tak, aby proudila co možná nejefektivněji. Nadechl jsem se a pak začal pomalu skládat pečetě. Suiton: Mizurappa! Zahřměl jsem a snažil se vypustit silný proud vody. Cítil jsem jak se chakra v mém žaludku prudce zatočila.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 10, 2016 9:54 pm

Taichi -> "Co by si řekl na to, že by si svoje stávající vybavení dokázal vylepšit k vyšší efektivitě?" zeptal se ho Saru zvědavě. Odněkud z uniformy vylovil papírek a podal ti ho. "Pošli do něj trochu chakry, ať víme, jak si na tom stojíš," přikázal mu jednoduše.

Rin -> No, sensei to nejspíš zase tak vážně nemyslel, ale opičák to vzal pěkně od podlahy. zem kolem se roztříštila a vznikl fakt slušný kráter, nemluvě o tom, že po Rinovi hned švihla ocasem, kterým by nebylo radno se nechat zasáhnout. Přivolané koťě bylo zase to malé, mňoukací, slepé. Zmizelo téměř okamžitě pryč. Tohle byla technika, kterou musel uživatel myslet vážně. A známe Rina.

Hitoshi -> Jo, techniky  byly správné, postoj k chakře taky, ale byl to teprve první pokus, takže místo, aby si to tady všechno zalil nějakým tsunami, tak tvá pusa vypadala jak vodovodní kohoutek. Praktické, ale pro boj nedostatečné. "To by šlo, jen to musíš zintenzivnit. Mnohem víc. Překonej své maximum a uvolni to," povzbuzoval tě sensei.
Návrat nahoru Goto down
Deadwind
Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 11, 2016 6:54 am

Hitoshi

Čekal jsem, že techniku zvládnu hned, ale nebylo to jen tak. Potřeba vyvolat vodní zdroj tam, kde není, byla daleko složitější než jsem čekal. Opět jsem se začal soustředit, i když byla pravda, že už předtím jsem se pekelně soustředil, ale pravda byla taková, že jsem měl pocit, že technika musí vycházet z mého nitra. Zamlouvalo se mi to, co jsem cítil při prvním pokusu, že se voda ve skutečnosti vytváří v mém žaludku. Rozhodl jsem se tedy znovu rozhoupat chakru uvnitř sebe a pak složit pečetě. Suiton: Mizurappa!
Návrat nahoru Goto down
Misman
Genin
Misman

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 11, 2016 5:28 pm

Mizuko Taichi

Nevédél, jak by mohl vylepšit své zbraně tak ho celkem zajímalo co má sensei na srdci.
Papír na určování podstaty chakry poznal až když mu sensei řekl, źe do něj tu svou vpustit. Když tak učinil, půlka papíru se oddělila a začala padat k zemi.
Chvíli ho sledoval, pak zvedl oči k mistrovi.
"Tohle znamená?..."
Návrat nahoru Goto down
Red
Genin
Red

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 11, 2016 6:05 pm

Kageyama Rin

Opice po Rinovi šlehla ocasem docela rychle. Určitě by nebylo dobré, kdyby tím Rina trefila. Chlapec se odrazil a nadskočil ocas. Bylo to o fous. A byl celkem rád, že kotě zmizelo pryč, protože jinak by z něj byla kočičí kaše. "Měl byste to zvíře uklidnit!" křikl na senseie, dopadl na zem, znovu se odrazil a saltem vzad uskočil o několik metrů dozadu. Opět, ano. Chtěl se od té pitomé opice dostat dál. Nevypadalo, že by to ale chtěla vzdát. Sensei z toho udělal boj. A zdálo se, že jediný způsob, jak to Rin může vyhrát, byl ten, že si přivolá nějakého kočičího společníka. Začal se soustředit, ale přitom nechával oči na té opici.

Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 12:57 am

Hitoshi -> Ano, správně. Muselo to vycházet z nitra, jak ta voda, tak tvé přesvědčení. Tvůj pokus už vypadal o dost lépe, vody bylo víc, i tlak se zdál být silnější, ale ještě to nebylo nic závratného. Rozhodně to chtělo ještě pár pokusů, ale pochopil jsi princip hromadění a vytváření vodní podstaty v sobě. A to bylo dobré. Sensei mezitím rozmístil několik terčů z tenkého dřeva kolem vás. "Zkus je zasáhnout a zničit. Při vhodném tlaku a rozsahu by si to měl zvládnout," vyzval tě.

Taichi -> "To znamená, že přirozeně táhneš k větrné chakře. Což je fajn, je to jeden ze dvou hlavních elementů, který se dá použít pro posílení zbraní. Ukážeme si to názorně. Vezmi si kunai a hoď ho proti stromu ve stejnou chvíli jako já," vyzval Taichiho a nachystal si vlastní kunai.

Rin -> Sensei se ani nehnul, zato opice ano. Prostě a jednoduše tě chtěla plácnout jak nějakou mouchu o zem. A na to jak byla velká, tak byla poměrně rychlá. Měl jsi akorát tak čas použít techniku Kuchiyose a modlit se ke všem kočičím bohům.

Red
Genin
Red

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 4:48 pm

Kageyama Rin

Rin sledoval, jak se na něj shora řítí velká opičí dlaň. Nebyl si úplně jistý tím, jak vy v takové situaci měl reagovat. A jak by mu měla pomoct nějaká pitomá kočka. Mnohem logičtější by bylo, kdyby se pokusil uskočit pryč. Ne, nebyl čas. Chytilo by mu to nohy. Možná by přežil, ale už by nechodil. A to nebylo úplně pro něj. Yolo. "Doprd...Kuchiyose no justu!" Zakřičel a plácl rukou do země. Doufal v nejlepší.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 4:54 pm

Hitoshi

Měl jsem obrovskou radost z toho, že jsem přišel na princip fungování vodní techniky. Nyní jsem se mohl pustit do jejího vylepšování. Začal jsem se soustředit na terče a postupně různě zkoušet mojí novou techniku. Někdy jsem přidal víc chakry, abych techniku zvětšil, někdy jsem přidal zase tlak, abych jí zesílil. Po několika pokusech už jsem se cítil slabší, začínala mi po dlouhém trénování docházet chakra. Nicméně jsem si to nepřipouštěl a pokračoval v ničení cvičných terčů.

Návrat nahoru Goto down
Misman
Genin
Misman

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 5:25 pm

Mizuko Taichi

Podíval se celkem zvědavě - o tomhle skutečně neslyšel.
Nachystal se tedy dle příkazů, vzal kunai a když Sáru zavelel, hodil ho.
Rozhodně ho zajímalo, jak tohle přesně funguje, protože by to mohlo mít mnohá využití.
Takže asi tak...
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 5:50 pm

Rin -> Použil jsi to, co jsi asi považoval za poslední záchranu. No, a ono to vyšlo! Před tebou se objevila kočka velká jak ta opice s katanou v zubech. Opice se zastavila, kočka zavrčela a nastala chvilka klidu. "Daiquiri?" pronesla nakonec opice směrem ke kočce a sedla si na zem. Kočka vedle ní a pustila katanu ze zubů. Opice vytáhla flašku a misku, bůh ví odkud, nalila kočce. Kočka si cvakla a pronesla: "Dlouho jsme se neviděli." Pak se otočila na Rina a bedlivě si ho prohlížela. "A ty jsi co zač?" zeptala se.

Hitoshi -> S jistou dávkou snahy a několikati opakování se ti podařilo sestřelit všechny terče. Tvá chakra byla opravdu nízko. "Výborně, to by šlo. Do budoucna tě naučím, jak pořádně hromadit vodu z okolí, i když tam není, aby si mohl vytvářet mnohem větší techniky. Teď by sis však měl odpočinout," pronesl sensei k Hitoshimu.

Taichi -> Ve chvíli, kdy hodil kunai Taichi, tak hodil i sensei. Taichiho kunai se zapíchl do stromu, ale senseiův proletěl stromem, pak dalším a pak se zabodl do země. "Viděl jsi?" pronesl s úsměvem. Pak zvedl další kunai. Teď mohl Taichi vidět, jak kolem něj září modrá chakra. "Odhadneš, co to je?" zkusil ho sensei.

Red
Genin
Red

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 5:52 pm

Kageyama Rin

Rin vydechl. Pak se zakymácel a spadl na zadek. Ono.. To vyšlo? Rin se podíval na svoji ruku, pak se s ní chytil za hlavu. Stálo ho to dost chakry. Pak se na něj kočka otočila a promluvila. Promluvila. Kočka. Mluví. Asi ho to nemělo překvapovat, když senseiovy opice taky mluvily. A bojovaly a všechno. "Rin." Pípl tiše.

Nukenin
Deadwind

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 6:01 pm

Hitoshi

Hlasitě jsem oddechoval při posledním zničeném terči. Už to vypadalo, že jsem toho měl vážně dost, cítil jsem, jak jsou mé ruce slabé a chvějí se. Tohle byl nejspíš už můj chakrový limit. Trénoval jsem tvrdě, abych se mohl naučit používat své nové techniky. Teď byla otázka času je vyladit před zkouškami. Sensei byl úžasný, za jeden den mě naučil něco, co jsem naposledy viděl u ninjů z mlžné. Kývnutím hlavy jsem dal senseovi pokyn, že chápu a pak jsem se svalil na zemi, kde jsem ležel koukal nahoru na nebe. Byl to vážně dlouhý den.

Návrat nahoru Goto down
Misman
Genin
Misman

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 6:23 pm

Mizuko Taichi

Trošku popošel, aby se podíval na to, že senseiův opravdu proletěl stromem.
Párkrát mrkl a pak se podíval zpět na Sarua.
Posílení zbraní pochopil, ale tohle trochu nečekal. Bylo to o mnohem účinnější než si představoval.
Na modře svítící kunai se podíval zblízka a pak ho okomentoval
"Buď máte hromadu legendárních kunaiů průraznosti a nebo jste ho pouze na pustil chakrou. Což je zajímavé..." řekl obdivně a čekal na reakci.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 10:37 pm

Rin -> Kočka si tě dál prohlížela, i když chlastala z misky. Mezitím k vám skočil Saru. "Tak jsi se nakonec objevila, jo?" usmál se na kočku a přejel jí dlaní po kožichu. "Tenhle kluk by rád svolával kočky. Myslím, že je obstojná náhrada za Mizukiho," dodal ještě sensei. Kočka se pak konečně zvedla od misky a došla až k Rinovi. Zapíchla vedle něj katanu a zavrčela. "Dobrá... když to říká on... co s tebou? Hmmm?" zeptala se Rina kočka.

Red
Genin
Red

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 13, 2016 10:44 pm

Kageyama Rin

Mizukoho? Huh? Když kočka zapíchla katanu vedle něj, tak uskočil trochu do strany. Nehodlal to riskovat. Dneska už se ho pokusila zabít opice a zřejmě nebyl důvod pro to, aby se o to nepokusila i kočka. Třeba se jí nebude líbit, že jí má svolávat někdo jako Rin. Když se ho kočka zeptala, co s ním, jen pokrčil rameny. Vůbec netušil, co na to říct. "Ehm.. No. Můžeme.. Trénovat? Hádám?" S trochou štěstí by se naučil nějaké super kočičí jutsu, se kterým vyhraje chuninské zkoušky.

PříspěvekPředmět: Re: Lesy kolem Konohy   Lesy kolem Konohy - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Lesy kolem Konohy
Strana 4 z 22Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Ulice Konohy

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Shadows of the Future :: Hrací místnosti :: Okolí Konohy-
Přejdi na: