Naruto text-based RPG game. |
|
| Cvičiště týmu 7 | |
|
+6Raiden Randroth Medusa Nawaki Eshen PP 10 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Raiden Chūnin
Počet příspěvků : 3919 Věk : 29 Lokace : Pardubice
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 3:37 pm | |
| [npc_name=gin]Mitsuki Gin[/npc_name]
Ve chvíli, kdy Taiyo zrušila genjutsu, tak meč spadl i s drátem neškodně k zemi. [rec=gin]"Prozradím ti tajemství. Nedržel jsem tě já... tedy, ne doslova,"[/rec] začal trochu nesvůj. [rec=gin]"Je to zvláštní, ale krátce po boji s tebou se u mě probudila jedna zvláštní schopnost. A ta může za to, že nás to takhle svázalo. Nebýt toho, prohrál bych já,"[/rec] prozradil jí a přitiskl si u toho ukazovák na rty, jakože 'pššt'. Asi to bylo fakt střežený tajemství. _________________ - Itane oblečení:
Černý ošuntěný a možná i místy děravý černý plášť Japonský slaměný klobouk Sandály s vysokým krytí holení Na levé ruce chránič z ANBU uniformy Černé kimono a kalhoty Malý batoh na zádech, který má zespodu skrytou kapsu na shurikeny Katana u opasku Celkově budí spíše dojem žoldáka než ninji
|
| | | Medusa Chūnin
Počet příspěvků : 644
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 4:08 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo si promnula ruce v místech, kde jí ještě před chvíli drtil drát. Takové to když si ve filmech promnou zápěstí, které měli před chvíli svázané. Po tom co si vyslechla Ginovo tajemství, tak se podívala na neškodný meč pak na Gina, zase na meč a zpět na Gina. [rec=taiyo]"Je to úžasná schopnost. V boji proti protivníkovi s genjutsu k nezaplacení."[/rec] vypadlo nakonec z Taiyo. [rec=taiyo]"Chudák protivník..."[/rec] dodala ještě k tomu. [rec=taiyo]"... chudák já."[/rec] zašeptala pro sebe. [rec=taiyo]"Nikomu to neřeknu."[/rec] řekla Taiyo a udělala takový ten pohyb ruky pro "čestné skautské". _________________ - Taiyo oblečení:
Na sobě má přiléhavé tričko s dlouhým rukávem tyrkysové barvy. Na něm má černý korzet ve stylu vesty, která ji zakrývá od klíční kosti až těsně pod pas. Je lehce vyztužený, takže poskytuje i nějakou ochranu plus jsou v něm všité skryté kapsy na kunaje. Volnější šedivé 3/4 kalhoty. Zbytek nohou jí zakrývají vysoké černé boty a chrániče, prostě ve stylu ninjů z Naruto.
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 4:22 pm | |
Gin se nervózně podrbal ve vlasech. [rec=gin]"Proti bojovníkovi s genjutsu možná, ale řekněme, že je to něco, co se nedá používat tak jak bych chtěl. Je to velmi... em... nevím jak to vysvětlit,"[/rec] zakoktal se trochu a vzal Taiyo za ruku, kterým dělala "čestné skautské". [rec=gin]"Představ si to třeba jako klon, který má vlastní vědomí a dělá naprostý opak toho, co děláš ty,"[/rec] zkusil nastínit komplikace jeho vlastního nitra, přičemž to Taiyo mohlo být aspoň trochu vzdáleně povědomé. [rec=gin]"Promiň mi to, nechtěl jsem, aby ten boj skončil takto. Chtěl jsem se trochu pobavit,"[/rec] začal se jí tam omlouvat. Přeci jen si všiml toho jejího smutného výrazu předtím. _________________ - Itane oblečení:
Černý ošuntěný a možná i místy děravý černý plášť Japonský slaměný klobouk Sandály s vysokým krytí holení Na levé ruce chránič z ANBU uniformy Černé kimono a kalhoty Malý batoh na zádech, který má zespodu skrytou kapsu na shurikeny Katana u opasku Celkově budí spíše dojem žoldáka než ninji
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 9:14 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo překvapeně zamrkala. [myslenky=taiyo]Gin má schopnost, kterou neumí používat tak, jak by chtěl? ..... Zajímavé.[/myslenky] Taiyo se začervenala, když jí Gin vzal za ruku, ale velmi rychle pochopila, co Gin myslí tím, že si ta schopnost dělá co chce. [rec=taiyo]"To si nemusím ani představovat..."[/rec] špitla pro sebe. [rec=taiyo]"Vím co myslíš.... až moc dobře. Ale .... pokud tu schopnost neovládneš, tak se to může časem zhoršit."[/rec] Taiyo mluvila z vlastní zkušenosti. Pak se na chvíli zarazila a zakroutila hlavou. [rec=taiyo]"Pane jo.... já už mluvím jako ty dospělí."[/rec] a to nebylo míněno jako poklona. Nad soubojem jenom mávla volnou rukou. Smutná byla no, ale jestli v sobě najde dost síly na to zůstat ninja, tak to třeba příště dopadne zase jinak. _________________ - Taiyo oblečení:
Na sobě má přiléhavé tričko s dlouhým rukávem tyrkysové barvy. Na něm má černý korzet ve stylu vesty, která ji zakrývá od klíční kosti až těsně pod pas. Je lehce vyztužený, takže poskytuje i nějakou ochranu plus jsou v něm všité skryté kapsy na kunaje. Volnější šedivé 3/4 kalhoty. Zbytek nohou jí zakrývají vysoké černé boty a chrániče, prostě ve stylu ninjů z Naruto.
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 9:26 pm | |
Gin ruku nepouštěl, asi si to ani neuvědomoval, ale to nebylo to hlavní. Když zmínila, že ví až moc dobře o čem mluví, zatvářil se dost nevěřícně. [rec=gin]"To teda mluvíš. A musíš mít tedy fantazii, že tě napadlo i něco takového,"[/rec] řekl podezřívavě. Jako on měl fantazii dobrou, ale zrovna dvojité vědomí bylo něco, co obvykle neměl na mysli. [rec=gin]"No, já už pro sebe vytvořil řešení. Propojil jsem tu sílu se svým mečem. Je vytvořen z prastarých materiálů, které dokonale vodí chakru a ustojí velkou sílu. Problém je, že ve chvíli, kdy ztratím vědomí nebo... mě nějaká prohnaná kunoichi z Konohy chytí do genjutsu, tak začne ono vědomí pracovat samostatně,"[/rec] pustil se tam do vysvětlování, i když by vlastně asi neměl. Přeci jen, byla nepřítelem. Ale měl pocit, že jí mohl věřit. A pokud měly dobré vztahy mezi vesnicemi pokračovat, potřeboval do budoucna někoho v Konoze, komu mohl věřit. [rec=gin]"Nejdřív jsem si myslel, že prostě jen umím tím mečem hýbat na dálku, ale rozvinulo se to takto..."[/rec] pokračoval zamyšleně. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 10:28 pm | |
| [taiyo_jmeno]
[rec=taiyo]"No jo.... obrovskou fantazii."[/rec] přikývla. [myslenky=taiyo]Ehmmm.... to by bylo na dlouhé vysvětlování..... nechám to na někdy jindy.[/myslenky] řekla si pro sebe a nahodila milý nevinný úsměv. Pak se musela pousmát ještě víc. Přeci jenom taková hezká poklona, to Taiyo pobavilo. [rec=taiyo]"Aha... V tom případě by to si chtělo víc trénovat s nějakým uživatele genjutsu."[/rec] zapřemýšlela nahlas. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 10:43 pm | |
Gin se trochu nervózně usmál, ale neodpustil si drobnou poznámku k tomu úsměvu: [rec=gin]"Víš... pokaždé, když se takhle usměješ, tak mám pocit, že něco kuješ."[/rec] Zrovna u Taiyo se mohl bát každého pohybu, však i to stačilo k tomu, aby ho chytila do genjutsu. [rec=gin]"Opravdu? A neznáš někoho schopného? Tak metr padesát, mého věku, zkažené duše a s melírem?"[/rec] zkusil nabalovací větu, kterou si přečetl v ninja verzi Bravíčka. Jen místo rtěnky tam byly zdobené kunaie a místo pudřenky kouřové bomby.
_________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 16, 2019 11:18 pm | |
| [taiyo_jmeno]
[rec=taiyo]"Já mám hodně úsměvů, který je podle tebe ten kující pikle?... Ten.... ten.... nebo ten?"[/rec] zasmála se a nahodila další tři úsměvy. [rec=taiyo]"A navíc já nic nekuju."[/rec] dodala ještě provokativně. Taiyo pochopila, že Gin použil nabalovací větu. Taky čela ninja verzi Bravíčka a několik románu. Takže ho hodlala potrápit. Na delší dobu se zamyslela.... [rec=taiyo]"Ehmmm.... ne, nikdo takový mě nenapadá."[/rec] zakroutila hlavou a tvářila se při tom strašně vážně. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Mon Mar 18, 2019 4:38 pm | |
Ginovi trochu zamrzl úsměv ve tváři, když tam Taiyo začala střídat jeden úsměv za druhým. Tohle ho sakra zmátlo, nemohl totiž vybrat, který z těch úsměvů byl záludnější. Jen nasucho polkl a prohlásil: [rec=gin]"Všechny!"[/rec] Taková ta typická dětská uražená odpověď. Pak se však pousmál. [rec=gin]"Jsi ženská, určitě něco kuješ neustále!"[/rec] zaprotestoval a jemně jí dloubl volným ukazovákem z boku do žeber. Určitě to tak bylo! Psali to v příručce! Gin se nenechal prvním pošťouchnutím zastavit, místo toho pustil ruku Taiyo a a zamyšleně si jí promnul bradu a chvilku dělal, jakože Taiyo skenuje pohledem. [rec=gin]"Škoda, tak to se budu asi muset poohlédnout někde jinde. Nemáš sestřenici nebo tak něco?"[/rec] zkusil trochu nestandardní postup. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Mon Mar 18, 2019 7:55 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo se vítězoslavně zaculila. Aspoň v něčem měla navrch, což dokazovala i Ginova odpověď ohledně jejích úsměvů. [rec=taiyo]"Auuuuu."[/rec] zaprotestovala Taiyo ohledně dloubnutí ukazováčkem. Samozřejmě to vůbec nebolelo. Spíše to znělo jako otázka, překvapení - "Auuu?" - v dobrý slova smyslu. [rec=taiyo]"Žena opravdu jsem. A nekuji pikle... spíš mám... nápady. To je to správné slovo."[/rec] Taiyo se jen tak nedala. [myslenky=taiyo]Pchééé, samé kličky, zatáčky a pošťuchování... to chlapcům... a hlavně Ginovi jde. Co takhle rovnou k věci... Milá Taiyo pomůžeš mi s tréninkem?... No nic..[/myslenky] postěžovala si v duchu jak tak poslouchala Gina.[rec=taiyo] "Ale asi jo. Asi mám sestřenici. Myslím, že jsem o ní matku zaslechla mluvit. Víš moc se s ostatními nesetkáváme, ale mám za to, že sestřenice má nějakých 164 cm a taky nemá melír, takže asi úplně nebude zapadat do tvých požadavků."[/rec] odpověděla Taiyo s klidem. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Mon Mar 18, 2019 8:05 pm | |
Gin se zašklebil a vyplázl trochu jazyk, než se zase zasekl nad její další větou. Prostý mužský mozek měl v tomhle věku prostě problém zpracovávat ženské nápady. Takže to musel vyřešit co nejjednodušším odpálením zpět: [rec=gin]"A jaký je v tom rozdíl?"[/rec] zeptal se naprosto nechápavým tónem. [rec=gin]"No... třeba bude aspoň vyspělejší!"[/rec] neodpustil si Gin, když tam začala vytahovat výšku. [rec=gin]"Ale ten melír... já nevím... nějak jsem si ho oblíbil,"[/rec] přiznal nakonec s náznakem ruměnců ve tvářích. Už zase tu bruslil na tenkém ledě. Zase to nechtěl přehnat, takže nemohl prudit moc. Ale vypadalo to, že Taiyo byla schopná nějaké pošťuchování snést. [rec=gin]"Takže... řekněme... teoreticky. Pomohla by si mi?"[/rec] zeptal se opatrně po krátké odmlce. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Tue Mar 19, 2019 8:14 pm | |
| [taiyo_jmeno]
[rec=taiyo]"Budeš se divit, ale mezi nápady a kutím piklů je obrovský rozdíl."[/rec] Taiyo se nenechala jen tak odpálkovat. [rec=taiyo]"Jednou ti to vysvětlím."[/rec] dodala ještě a provokativně mávla rukou, jako že teď to není důležité. Ta poznámka ohledně vyspělosti Taiyo ranila. Už mu chtěla vynadat, ale naštěstí to chlapec zachránil. To měl také jediné štěstí. [rec=taiyo]"Hmm.... dobrá, pomůžu ti. Ale taky bych potřebovala pomoc. Například s taijutsu a tak."[/rec] usmála se nakonec Taiyo. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Tue Mar 19, 2019 9:35 pm | |
Chvilku nevěděl co na to říct, protože se trochu bál, že ho to zavede na temné stezky životem. Nakonec se však jen pousmál a ještě jednou si "dloubl" do jejich žeber. [rec=gin]"Beru tě za slovo,"[/rec] okomentoval to. Upřímně, čekal, že bude zapálen a zničen a proklet, ale nic takového se naštěstí nestalo. Evidentně jeho záchranná věta, která nebyla z ninja bravíčka, zabrala. Nenápadně si oddechl, rozhodně mu to teď přidalo na klidu. [rec=gin]"Ah, chápu... takže něco za něco. A myslíš, že zvládneš přísný taijutsu trénink z Kirigakure? Umění sadistických vrahů?"[/rec] zeptal se s pobavenou jiskrou ve tváři. [rec=gin]"Je pravda, že Engetsu by tě asi naučil víc... ale asi by tě taky u toho překrojil. A to by si pak byla teprve maličká,"[/rec] neodpustil si mírné poškádlení. Ovšem, problém byl, že nebyl o moc vyšší jak ona. Ale pár centimetrů tam bylo! [rec=gin]"Platí,"[/rec] řekl nakonec a natáhl k ní ruku, aby si na to plácli. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Thu Mar 21, 2019 8:58 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo zpražila Gina pohledem, za to dloubnutí do žeber. Snažila se zůstat v klidu, tak schválně jak dlouho to ještě vydrží. [rec=taiyo]"No .... ano. Něco za něco. Oba potřebujeme pomoc, tak si můžeme pomoci navzájem ne?"[/rec] pronesla Taiyo s úsměvem. Pak se ale na chvíli zarazila. [myslenky=taiyo]Sadistické umění.... k čemu jsem se to upsala?[/myslenky] říkala si v duchu celá vystrašená. [rec=taiyo]"Ehmmm..... jak to tak poslouchám, tak asi nezvládnu."[/rec] řekla nakonec s vykulenýma očima. Vůbec si neuvědomila, o co vlastně požádala.[rec=taiyo] "Tak snad to přežiji."[/rec] špitla nakonec a podala Ginovi ruku, jako že tedy opravdu platí. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Thu Mar 21, 2019 9:07 pm | |
Gin se usmál jako naprosté neviňátko, co za nic nemůže, když ho tam začala tak pražit tím pohledem. On přeci za nic nemohl! Ona ho tu vlastně provokovala svými úsměvy! A to bylo velmi zákeřné, kdo by tomu totiž nakonec nepodlehl? Na její moudrou větu o vzájemné výpomoci pokýval hlavou. Naprosto s tím souhlasil! [rec=gin]"Neboj, dám ti jen základní školu. Zajmutí kořisti,"[/rec] pronesl zatímco si s ní plácnul na souhlas a u toho volnou rukou začal trochu šachovat ve vzduchu. Jeho meč v tu chvíli začal Taiyo omotávat. [rec=gin]"Zneškodnění," [/rec]začal se lanko stahovat. [rec=gin]"Mučení!"[/rec] zašklebil se zákeřně a vytáhl z bočního pouzdra kunai. [rec=gin]"Nařezávání kůže... trhání nehtů zaživa a tak..."[/rec] snažil se tvářit jako krvelačný vrah... ale upřímně, vůbec mu to nešlo. Byla to spíš taková parodie. Takže po chvilce lanko zase povolilo. [rec=gin]"Neboj, takoví barbaři zase nejsme,"[/rec] zaculil se omluvně. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 23, 2019 1:52 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo nestačila ani nic říct, či se nějak zatvářit a už byla opět svázaná lankem od Ginova meče. [rec=taiyo]"Uuhhhh."[/rec] sykla, jak se lanko začalo stahovat. I když to Gin všechno hrál, tak to Taiyo zrovna moc nepobavilo. Sice držela hlavu zpříma, jako kdyby naznačovala: "tak jen do toho, já se vůbec nebojím", ale jistá nervozita v ní bublala. Naštěstí lanko po chvilce povolilo a Taiyo si mohla oddechnout. [rec=taiyo]"No nevím jak by se někteří lidé tvářili, kdyby zrovna zahlédli, tvou ukázku mučení."[/rec] zasmála se Taiyo. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 23, 2019 3:12 pm | |
Gin se naoko zamračil a zároveň se rozhlédl, aby zkontroloval, že je opravdu nikdo nesledoval. Nepočítal tedy ty ANBU, co na ně nasadily po incidentu z předchozího dne, ale nemusel nijak dát najevo, že o nich věděl. [rec=gin]"Jo, tak ukázku mučení..."[/rec] řekl nakonec zamyšleně a prudce vystřelil rukami vpřed a zkusil Taiyo polechtat na břiše. Ubohé, leč primitivní a správně dětinské. Nemohl jí tu začít trhat nehty, to by nevypadalo v jejím hlášení dobře. Snad se teď moc nebránila. By jí ještě musel předvést zajetí nepřátelského ninji, což v jeho provedení znamenalo, že nepříteli prostřelil mečem nohy a svázal je k sobě. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 23, 2019 3:51 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo se pobaveně culila, když pozorovala Gina, jak se začal rozhlížet po okolí. [myslenky=taiyo]Hihihi... že by se velký ninja bál?[/myslenky] smála se mu v duchu, ale než to stačila říct i nahlas, tak se dostala pod těžký útok. Těžký a zákeřný útok. [rec=taiyo]"Hahahahaahah...... přestaň ...... hahahaaha ...... ty podvádíš ....... hahahahah ....... začnu křičet o pomoc...... hahahaha......"[/rec] začala se tam Taiyo hlasitě smát, až jí pomalu tekli slzy z očí. Ano, byla lechtivá. Rukama si snažila zakrýt své břicho a dostat se co nejdál od Gina. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 23, 2019 4:27 pm | |
Když přesměrovala své ruce na břicho, přesunul on ty své na jiné místo na jejím těle a ještě chvíli se jí snažil držet v tomto intenzivním mučení. Byl rozhodně šťastný, že objevil takovouhle slabinu. V budoucností jí tak snad bude moci občas podržet v šachu, kdyby, nedej bože, zlobila. [rec=gin]"A nikdo stejně nepříjde!"[/rec] pronesl pobaveně, zatímco si užíval její smích. Když toho konečně nechal, s oddechnutím se zase klidně posadil a stáhl své ruce z jejího těla. [rec=gin]"Ó mocná uživatelka genjutsu a nechá se odzbrojit takovýmto tahem?"[/rec] zaculil se pobaveně i provokativně. Rozhodně byl rád, že Taiyo rozhodil natolik, že se ho nepokusila chytit do genjutsu. To by byl zase v trablech trochu on. Trochu víc. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 23, 2019 5:17 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Když konečně skončilo to hrůzostrašné mučení, tak Taiyo udělala od Gina několik kroků stranou. Samozřejmě hlavně pro případ, kdyby náhodou chtěl opět provést takový podlí útok. Když jí přišlo, že je konečně v přiměřené bezpečné vzdálenosti, narovnala si tričko a utřela slzy od smíchu. S tím, že teď nikdo nepřijde, měl Gin asi pravdu. Jediný zachránce by mohl být Rin, ale ten je kdoví kde. A možná ani kdyby tu byl, tak by jí nepomohl. Jejich poslední rozhovor nebyl zrovna šťastný, takže kdoví jaký vztah teď spolu měli. [rec=taiyo]"Moc si nefandi. Zastihl jsi mě nepřipravenou........ To už se nebude opakovat."[/rec] řekla a přitom zpražila Gina pohledem. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sat Mar 23, 2019 6:46 pm | |
Gin se zase trochu zamračil, když se dívka začala vzdalovat. Skvěle to vybízelo k další etapě mučení dle nepříručky Kirigakure, aneb jak nemučit, ale pobavit. Ale teď už zůstal trochu víc v klidu a jeho mračení se tak změnilo v úsměv. [rec=gin]"To si jen myslíš,"[/rec] řekl si spíše pro sebe, ale ne zase tak tiše, aby to Taiyo vůbec neslyšela. [rec=gin]"Každopádně, teď jsi na řadě ty. Jak ti odolám?"[/rec] zeptal se zcela vážnou tváří, pak však rozčarovaně rozhodil rukama a začervenal se. [rec=gin]"Tak jsem to nemyslel,"[/rec] rychle zvolal na obranu, mávajíc rukami ve vzduchu, aby na to vůbec nemyslela. Právě dostal sám sebe. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sun Mar 24, 2019 12:27 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo si neudržela svůj kamenný výraz a musela se pousmát, ale jen na krátko, pak zase nahodila kamenný výraz. [rec=taiyo]"Ha!..... Sám jsi to přiznal!..... neodoláš."[/rec] řekla vítězoslavně. [rec=taiyo]"Ale myslím, že mám jednu zajímavou techniku. Asi to nebude úplně dokonalé, ale přeci jenom to už nějakou dobu trénuji."[/rec] zamyslela se Taiyo. Samozřejmě se nejednalo o nic jiného, než o genjutsu, ale to schválně nechtěla Taiyo hned prozradit. Tak snad jí ten Ginův meč hned nepropíchne. V jednom ze starších příspěvků Taiyo prozradila Hikumovi, že trénuje genjutsu, které je inspirované Technikou spatření pekla, ale ona ho pozměnila na Techniku spatření nebe (jak tomu začala říkat). Bohužel jí to nefungovalo přesně jak by chtěla, a tak jí Hikumo pomohl tím, že jí ukázal novou pečeť, kterou měla dát jako první. Jednalo se o pečet Jin. Od té doby začalo fungovat genjutsu mnohem lépe. No a tato chvíle se jevila jako skvělá příležitost udělat z Gina pokusného králíka. Pokud chtěl Gin protestovat, tak měl smůlu. Sám si o to řekl. Taiyo tedy složila pečetě, s pečetí Jin jako první. Jelikož Gin ... snad.... dával pozor a koukal na Taiyo, tak bylo snadné ho chytit do genjutsu. Takže v tuto chvíli by měl Gin vidět nejdříve kruh rotujícího listí a potom co se listí rozplynulo, tak by měl zahlédnout to, po čem jeho srdce touží. |
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Sun Mar 24, 2019 7:06 pm | |
Po jejím prohlášení trochu sklopil hlavu, měla pravdu, neodolá. To, že na něm chtěla testovat techniku, kterou ještě neovládla mu na klidu rozhodně nepřidalo. Ale jednou se domluvili, že si navzájem pomohou, tak si měli navzájem pomoci. V souboji by to ještě Taiyo nevyšlo, neboť to nebyla oficiální technika, ale tady to bylo něco jiného. Technika se aktivovala a jelikož se tentokrát Gin soustředil, byl zatím i jeho meč s druhým vědomím v klidu. Otázka byla jak na dlouho. No, to musela Taiyo zjistit sama, jemu samotnému se totiž začaly objevovat nějaké bludy... No, bludy... jasné představy... Před ním se objevila rozhodně zajímavá scenérie, u které se opravdu modlil za to, aby to Taiyo neviděla. Protože pokud ano, tak se propadne do země. Byl tam on, v trochu starší verzi a držel se za ruce s Taiyo, která taky vypadala o něco starší. Oba se smáli a vypadali velmi šťastní. Za nimi stálo několik neurčitých lidí, vesele jim mávali. Prostředí bylo plné barev a květin. Vcelku mírumilovná představa na někoho z Kirigakure. Po chvíli v genjutsu se jeho oblečení začalo pomalu měnit, stalo se z něj ceremoniální oblečení Kageho, tedy bílý hábit a klobouk. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Medusa Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Wed Mar 27, 2019 8:29 pm | |
| [taiyo_jmeno]
Taiyo se z zprvu obávala, co uvidí. Pořád tam jisté pochybnosti byly, takže možná nějaký výjev mučení, nebo tak. Ale byla velmi příjemně překvapená, z toho, po čem Gin touží. Taiyo si Ginovi představy neprohlížela úplně do detailu, protože se musela soustředit na své genjutsu, aby ho provedla správně a hlavně aby tam udržela to "dobro". Zároveň se snažila pozorovat Ginův meč. Věděla, že pokud se Gin v představách moc ztratí, tak jeho meč vystartuje. Řekla bych, že ještě malou chvíli genjutsu působilo, pak se ale Taiyo začalo zdát, že se meč pomalu začíná probouzet, a tak postupně genjutsu ukončila..... tak snad to stihla. [rec=taiyo]"Tak co?"[/rec] zeptala se Gina po tom, co se snad probral ze svých snů. _________________ - Taiyo oblečení:
|
| | | Raiden Chūnin
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 Fri Mar 29, 2019 8:40 pm | |
Taiyo se to nezdálo. Čim více byl Gin zamotán ve vlastních představách, tak tím víc ztrácel kontrolu nad vědomím uloženým v meči. Jehla se proto obratně zvedla do vzduchu a vystřelila proti Taiyo. Otázka byla jestli stihla genjutsu přerušit včas. No, byla to těžká volba. Meč mířil přímo na břicho a i když Gina z genjutsu probrala ona sama, nedokázal včas získat plnou kontrolu, takže bylo jen na reakcích Taiyo, jestli se dokázala meči uhnout. Ten měl teď sice částečně změněnou trajektorii, ale i tak jí mohl nepříjemně projet levým bokem. _________________ - Itane oblečení:
|
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Cvičiště týmu 7 | |
| |
| | | | Cvičiště týmu 7 | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|