Naruto text-based RPG game.

PříjemHledatRegistracePřihlášení

Park

Goto down 
+9
Mina
Hysterio
WrongSign
Randroth
Nawaki
PP
Raiden
Akimoto_Makoto
Eshen
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Akimoto_Makoto
Genin
Akimoto_Makoto

Počet příspěvků : 900
Lokace : Přelouč

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 6:04 pm

Uzumaki Rikuto

A zse se nažral hlíny, jestli obnáželo povolání ninji žrát hlínu, tak to radši asi ani dělat nechce! Nakonec zvedl hlavu a podíval se na Itaneho, jak drží v ruce kunai.
Trapák, všechno jsem zase odřel já..
Pomyslel si Rikuto a založil si na protest ruce na prsou, tedy pokud mu už sensei tu ruku pustil. Jestli ne, tak uvolnil kolena a tak jako visel za svojí ruku na senseiovi. Poté vyjádřila svůj názor i Hinami, takže byl Rikuto asi na řadě.
Podle mě je Itane srábotka a trapák, co jen stál vzadu a nechal nás s Hinami všechno odmakat! Pak si pro to jen došel, to bych zvládl taky..!
Zakřičel Rikuto.
Návrat nahoru Goto down
Eshen
Admin
Eshen

Počet příspěvků : 1121

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 6:32 pm

Kenshin-sensei

Rikuta už pochopitelně pustil. Sedl si na zem, opět do toho svého posedu, a naznačil ostatním, aby se posadili také.
"Ale nezvládl jsi. Nemůžeš být do konce zátěž, Rikuto. Umřeš, a nebo kvůli tobě umře někdo jiný." pronesl stroze Kenshin. Neznělo to vůbec jako někdo, kdo k vám byl tak milý celý zbytek dne.. Ale bylo to viditelně potřeba.
"Bylo v tom spousta testů, připravená na vaši spolupráci a na vaše schopnosti.. Celý dnešek jsem vás připravoval na opatrnost a na spolupráci. To, až na Rikuta, bylo dobré." pronesl k tomu. Pak se zhluboka nadechl. "Ale, zapomínali jste, co bylo úkolem vaší mise. A když už jste se tedy pustili úkol plnit, bylo to těžce neopatrně, a byla to hodně podceněná situace, jak bohužel Hinami musela zažít." řekl, a uvnitř vlastně i nenápadnou omluvu svojí neteři.
"Shinobi často říkají, že jejich mise je to nejdůležitější." pronesl, a vážně se na ně podíval. "Já s nimi nesouhlasím. Místo dokončení jste se první postarali o Hinami, i když jste nemuseli, a když už nic jiného, Rikuto se alespoň nebojí. Za to vás chválím." dodal k tomu. Konečně se zase usmál, ale viditelně ho pořád něco trápilo. "Celkově, jsem spíš spokojen než nespokojen. V poli by tohle byl konec, ano, ale proto existuje trénink, a proto jsem tady já. A díky za dodržování slibu, Itane. Vyhrál jsi." dodal k tomu všemu, a kunaie se přeci jen chopil.
Návrat nahoru Goto down
https://narushadow.forumczech.com
Raiden
Chūnin
Raiden

Počet příspěvků : 3919
Věk : 29
Lokace : Pardubice

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 6:45 pm

Uchiha Itane

Itane si vyslechl hodnocení Hinami, při kterém přikyvoval na souhlas. Rikuta raději nekomentoval, ba dokonce by ho raději neposlouchal. Mlel zase totální blbiny. Pak přišel na řadu sensei. Vypadalo to, že k tomu měl sakra, co říct. Docela je zdrbnul, ale výsledné hodnocení nebylo zase tak špatné. Byl s nimi víc spokojen než nespokojen a to se rozhodně cenilo. Lepší než totální neúspěch, že. "Přiznám se, že ve chvíli, kdy jsem zůstal sám jsem na svůj slib ani nepomyslel," přiznal se s nervózním úsměvem. Kdyby měl být super opatrný, musel by zdrhnout, takhle udělal, co šlo, aby zachránil kolegy. A to vyšlo, takže aspoň něco.
Ale, aby si sensei nemyslel, že z toho vyšel bez škrábnutí, ve chvíli, kdy si převzal kunai, projel jeho tělem menší elektrický šok. Itane totiž využil své jediné techniky a krátkodobě nabil kunai Raitonem. Taková malá odplata za slzy Hinami. Snad to sensei pochopí. "A co se mé výhry týká... byl bych rád, kdyby byl ten trénink pro všechny. Momentálně musíme posílit kolektivně, ne individuálně. V budoucnu si však sólo trénink rád vyberu," dodal ještě k celé té pofidérní výhře.
Návrat nahoru Goto down
PP
Jōnin
PP

Počet příspěvků : 1781
Věk : 28
Lokace : Konoha

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 7:05 pm

Hyuuga Hinami

A bylo to tu...proslovy strýčka Kenshina. Upřímně...čekala nějaké kázání ne to, že s nimi víc spokojen, než nespokojen. Překvapeně se na něj podívala a viděla, že se na ně usmívá. Věděla, že má strýček pravdu. A také byla svým společníkům vděčná, že jí v tom nenechali a pomohli jí, i když jim tak přidělala jen problémy. I tak ale Hinami věděla, že to budou muset vylepšit, přesně jak řekl Kenshins-sensei. Od toho tu je, aby je vytrénoval a nedělali tak zbytečné chyby. Nejvíc jí ale překvapilo, když Itane řekl, že ten trénink, který vyhrál věnuje všem. Tohle byl ten správný týmový hráč. A upřímně...Hinami by udělala to samé, kdyby ten kunai získala ona.
Návrat nahoru Goto down
Akimoto_Makoto
Genin
Akimoto_Makoto

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 7:14 pm

Uzumaki Rikuto

A Rikuto opět projednou vypnul a poslouchal jen blá, blá, blá. Určitě totiž nesouhlasil s tím, že je zátěž. Poté začal mluvit Itane a rozhodl se pro týmový trénink.
Pche, ten idiot..
Pomyslel si Rikuto s usměvem a i přes všechen odpor k tomuto testu se nakonec odhodlal vstát. Přeci jen konečně možná začnou trénovat a sensei začne být trochu užitečný!
Návrat nahoru Goto down
Eshen
Admin
Eshen

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 7:28 pm

Kenshin-sensei

"Hm. Jak jsem říkal, budeš ho mít, až bude potřeba." pronesl, a vzal i lehký elektrický útok bez toho, aby k tomu cokoli poznamenal. Ale cítil to. tak nějak pokuknul na Itaneho, takže to poznal.
"Hinami, v pořádku?" zeptal se ještě svojí neteři, pro jistotu. Všiml si i toho, že si ho Rikuto vůbec nevšímal. To nebylo dobré.. ani trochu. Kenshin ho ale nechtěl dál před ostatními ztrapňovat.. pro zatím to nechal. Pak si ho ale bude msuet srovnat..jinak umře.
"Teď je ale čas na svačinu.. máte nějakou?" zeptal se s úsměvem a začal hrabat v batůžku.

Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 8:10 pm

Uchiha Itane

Itane se usmál, když mu malý elektrický trik vyšel. Vypadalo to, že to bylo k předchozímu tréninku všechno, teď byla čas na svačinu. Itane trochu polkl. Netušil, že tu budou dnes tak dlouho, takže no... svačinu samozřejmě neměl. Zakroutil tedy jen hlavou na znamení, že ne. A to už hlad začínal mít.
Návrat nahoru Goto down
PP
Jōnin
PP

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 8:19 pm

Hyuuga Hinami

Hinami si toho elektrického šoku, který její strýc dostal, nevšimla, proto se i nechápavě koukala, když na Itaneho kývl. Bylo to, jako by si povídali beze slov. Pak se otočil na ní a zeptal se jí, jestli je v pořádku. Hinami souhlasně přikývla. No a pak přišel čas na svačinu. Kenshin-sensei se už začal hrabat v batohu. Itane zakroutil hlavou a...no Rikuto určitě svačinu měl. "Hai." odpověděla na senseiovu otázku a vybalila si takový balíček. Měla to úhledně zabalené v šátku, jak se to v japonsku dělává. Rozbalila to a...bylo tam mochi. Vlastnoručně dělaný. A bylo tam toho poměrně dost. Pousmála se na Itaneho a natáhla k němu balíček, aby si vzal. Když tak uděla, otočila se na Rikuta a udělala to samé. Ještě se podívala na strýčka. "Chceš taky strýč...teda sensei?" zeptala se ho. Fakt byla zmatená, jak s ním má mluvit.
Návrat nahoru Goto down
Akimoto_Makoto
Genin
Akimoto_Makoto

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 8:51 pm

Uzumaki Rikuto

No a najednou si všichn začali vyndavat svačinky. A Rikuto si vzpomněl na svůj boxík, který rozmlátil hlavou. Jeho břicho mezitím na protest začalo vydávat všemožné zvuky. Náhle přišla spása, Hinami, která nabídla Rikutovi jídlo. Ten na to koukal jak...no..prostě fakt hodně mlsně, až mu pomalu slina ukápla.
Né děkuji, nemám hlad. Kdybych měl hlad, tak si přeci vezmu vlastní svačinu. Jsem přeci ninja!
Odpověděl hrdě s velkým úsměvem na tváři. Poté se ozvalo další zakručení v břiše. Idiotééé!
Návrat nahoru Goto down
Eshen
Admin
Eshen

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 8:58 pm

Kenshin-sensei

"Ah, ne díky, Hinami. Mám vlastní." pronesl s milým úsměvem, a vytáhl takové ty rýžové gule, které fakt nevím, jak se jmenují v japonštině, a myslím, že to bylo "ona-něco", ale to zní divně.
"Každopádně, řekněte mi, vy tři... kam to chcete jednou dotáhnout? Jako Shinobi? Přemýšleli jste o tom někdy?" zeptal se mile, mezitím co vytáhl první kousek a pořádně se zakousl. Měl hlad.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 10:40 pm

Uchiha Itane

Sám nic neměl, ale Hinami mu nabízela část svého jídla. "Em... to přeci nemůžu, to je tvoje jídlo," zamumlal Itane a dokonce se i trochu začervenal. Tohle nečekal, že mu nabídne vlastní jídlo. I když mu v břiše kručelo, tohle přeci nemohl jen tak příjmout. Její jídlo!
Naštěstí se jich na něco zeptal i sensei, takže to mohl rychle zamluvit. "No... popravdě, ani ne. Uchiha Sasuke taky neměl nějaký významný titul, pokud si pamatuji. Dobře, byl žák Sannina, takže se dal asi taky pak považovat za Sannina, ale to je asi všechno? Tím se asi nestanu," tak trochu filozofoval.
Návrat nahoru Goto down
PP
Jōnin
PP

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 10:51 pm

Hyuuga Hinami

Ani jeden nechtěl její mochi....to vypadalo tak špatně? "Stejně jsem toho udělala hodně..." pronesla trošku smutně..."Vážně nechcete?" zeptala se jich ještě tím samým tónem. No a strejda si vytáhl svoje koule...teda jako rýžový koule...onigiri...však víte...Pak se jich zeptal, kam to chtějí dotáhnout. Itane o tom prý nepřemýšlel. "Já...přemýšlela jsem, že bych jednou třeba mohla učit další generaci..." pronesla zamyšleně a kousla si do jednoho toho mochi.
Návrat nahoru Goto down
Akimoto_Makoto
Genin
Akimoto_Makoto

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 10:57 pm

Uzumaki Rikuto

Furt koukal na to mochi, které připravila Hinami. Strašně rád by si dal, ale musel by pak uznat, že udělal chybu a to přeci nemohl? Nebo jo? No spíš ne..nebo jo? Jídlo..!! Ne, ne a ne!! Rikuto zakroutil hlavou.
Vypadá to opravdu dobře Hinami, ale já nemám hlad..
Odpověděl a otočil se. Po tvářích mu pomalu tekly slzy. Poté sensei začal s nějakýma otázkama. Asi je fakt chtěl poznat. Rikuto chtěl začít mluvit, ale Uchiha ho předběhl. V tu chvíli byl uraženej, takže nechtěl odpovíddat a odpověděla Hinami. Během té chvíle se trochu uklidnil.
Já budu hokage..
Odpověděl jednoduše a pokrčil ramena. No co, byla to tutovka!
Návrat nahoru Goto down
Eshen
Admin
Eshen

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 11:12 pm

Kenshin-sensei

"Nebojte se toho tolik, vždyť Hinami vaří výborně!" zachechtal se Kenshin. Vypadalo to, že se mu nálada přestávkou alespoň o něco zvedla.
Kousl znova, do své onigiri - ne onagiri, ehm - a s lehce překvapivým výrazem se podíval na Itaneho. "Hmm, trocha ambicí by ti taky neuškodila, Itane. Sasuke je vysoký cíl, ale...doufám, že nechceš chytat moc jeho cestou." řekl k tomu, a mile se usmál.
"Hmm, myslíš v akademii jako chuunin, nebo jako já, jounin, Hinami?" zeptal se i svojí neteře, a pak konečně přišla řada na Uzumakiho.
"Nic jiného jsem ani nečekal, Rikuto." řekl, i jemu věnoval lehký úsměv, a pak dojedl druhou onigiri.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 11:35 pm

Uchiha Itane

Hinami skoro až zesmutnila, když nikdo nechtěl její jídlo. A to byl pro klaďase špatný pohled, takže nakonec obrátil: "No, dobře... když jinak nedáš. Vypadá to výborně," usmál se na ní a vzal si trochu z její porce. Raději míň, aby neurazil, ale snad bude hned spokojenější. A pak tedy ochutnal. "Mmm, výborné!" pochválil jí a začal se ládovat.
Když sensei zmínil Sasukeho, Itane zavrtěl hlavou. "Říkal jsem překonat, ne napodobit," ubezpečil senseie, že si najde vlastní cestu, a bude prostě nejlepší.
Návrat nahoru Goto down
PP
Jōnin
PP

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 11:45 pm

Hyuuga Hinami

"Výborně zase ne..." pronesla skromně a promnula si vzadu krk, když jí strýček přede všemi pochválil. Hinami se úplně rozzářila, když si Itane nakonec vzal mochi, které udělala a ještě jí ho pochválil. Rikuto ale stále nechtěl, takže jeho směrem byla pořád trochu smutná. Pak se jí sensei zeptal, jak přesně myslela to, co řekla. "Jako..ehm...jounin.." odpověděla.
Návrat nahoru Goto down
Akimoto_Makoto
Genin
Akimoto_Makoto

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 21, 2016 11:53 pm

Uzumaki Rikuto

Rikuto byl sice idiot, ale i tak si všiml toho, že Hinami byla smutná když podruhé odmítl.Byl slaboch! Otočil se tedy zpátky na Hinami a lehce se poškrábal na hlavě.
No...Hinami..to..
Začal Rikuto a očima se začal koukat všude možně po okolí, jen ne na Hinami. Možná měl opravdu přece nějaký ten stud!
..možná, že nějaké to mochi..bych ještě zvládnul..
Pravil a nesměle se zasmál. Takový ten klasický přihlouplý naruto úsměv. Jen vycházel od divně bělovlasého chlapce. Poté se podíval na senseie, možná očekával něco jako pochvalu, nebo ták...
Návrat nahoru Goto down
Eshen
Admin
Eshen

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 12:03 am

Kenshin-sensei

"Mhm." zahučel jen Kenshin spokojeně na Itaneho i Hinaminu odpověď. Itane celkové házel samé odpovědi, které délaly Kenshinovi radost. Na začátku dne měl obavy, že si bude moci normálné povídat jen s Hinami, když viděl ta jména, ale.. Dokonce i Rikuto byl, alespoň, pracovatelný.
"Vidíte, že to jde. Dobrou chuť. Zakousl další, již čtvrté, onigiri. "A co myslíte.. Slyšeli jste už o nějaké husté technice, kterou byste jednou chtěli umět, co?" zeptal se znova mile. Skoro by působil jako špeh, kdyby to nebyl sensei. Vypadalo to, že má fakt brány k jakékoli konverzaci otevřené, a ten jeho úsměv to jen dotvrzoval.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 12:34 am

Uchiha Itane

Nakonec se nechal zlomit i Rikuto, takže všichni teď dlabali něco dobrého. Docela pohoda, čekal první den se senseiem mnohem horší. Jen, otázkou bylo, co přinesou další dny. Sensei byl docela ukecanej, už během jídla jim dával další otázku. Itane se zamyslel, byla tu jedna technika, kterou dokonale vystihovala jeho stávající podstata chakry. "Chidori," řekl něco naprosto... očekávatelného. Přeci jen, jeho praděda byl jeho vzorem a touhle technikou byl hodně znám, tak proč jí neumět taky. Sice jí osobně nevymyslel, ale hodně jí rozvinul, takže... přivlastnění by bylo fajn! Pak se otočil na ostatní spolužáky. Tahle otázka ho vlastně taky docela dost zajímala.
Návrat nahoru Goto down
PP
Jōnin
PP

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 12:47 am

Hyuuga Hinami

Teď už byla šťastná, protože i Rikuto se nakonec rozhodl ochutnat a tak k němu natáhla balíček, aby si nabídl. "Dobrou chuť." popřála všem a pustila se do dalšího mochi. Mezitím se sensei zeptal na další otázku a Itane odpověděl. Tak nějak se jí Chidori k Itanemu hodilo. Teď byla řada na ní. "Jūho Sōshiken" špitla Hinami. Její strýček určitě moc dobře věděl o jaké technice to mluví a také, jak těžké je se jí naučit.
Návrat nahoru Goto down
Akimoto_Makoto
Genin
Akimoto_Makoto

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 12:52 am

Uzumaki Rikuto

A tak Rikuto popadl jedno mochi a no..opravdu rychle ho snědl. A pochutnal si opravdu hodně! Náhle viděl Hinami jinak, než předtím! Už nebyla tichý budižkničemu, tkerý se neplete do cesty..teď byla kamarádka, co mu bude nosit mochi a nebude se mu plést do cesty! No a v rozhovoru se dostalo asi k Rikutovy. Ten ještě rychle dopolykal poslední zbytky jídla a začal.
Já se naučím otevírat brány, jako legendární Mighty Guy..!!
Zakřičel Rikuto a vyskočil na nohy, kde zaujmul nějakou epickou pózu. Rikuto neobdivoval hadry, které Gai nosil, ale jeho taijutsu bylo neuvěřitelné! A Rikuto měl v plánu jeho taijutsu posunout na ještě vyšší lvl a stát se hokagem!
Návrat nahoru Goto down
Eshen
Admin
Eshen

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 8:08 am

Kenshin-sensei

"Ten kluk jednou zabije sám sebe." pomyslel si Kenshin a z temena hlavy mu stekla klasická obrovská kapka anime potu. No, ale usmíval se stejně. "Čekal jsem, že ten trénink dopadne hůř, upřímně. Ani nejsem na zbytek dne připraven." řekl, a trochu ztrapněle se zachechtal. Ale už teď měl plán...jop, to by mělo fungovat.
"Inu, dojezte, čas na poslední otázky a poznámky, a je čas jít." pronesl, slupnul poslední rýžovou guli a usmál se, jako vždycky.
Návrat nahoru Goto down
Raiden
Chūnin
Raiden

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 11:28 am

Uchiha Itane

Technika, kterou si vybrala Hinami... no, neznal jí. Ale Uzumaki zněl, že se chce zabít úplně. Itane tomu moc nerozuměl, ale věděl, že vnitřní brány jsou extrémně nebezpečné. No, třeba budou mít brzy nového kolegu. Někoho s mozkem!
Sensei jim dal ještě prostor na poslední otázky. Itane upřímně čekal, že se jich zeptá, jestli mají rádi řízek nebo tak něco, ale zatím nic takového nepřišlo, takže to bylo v klidu. Jeho samotného už moc otázek nenapadalo, takže asi nechá prostor ostatním.
Návrat nahoru Goto down
PP
Jōnin
PP

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 11:42 am

Hyuuga Hinami

Hinami se překvapeně podívala na Rikuta. Osm bran? Vždyť to ho mohlo s velkou pravděpodobností zabít. Při pohledu na strýčka a Itaneh jí došlo, že je napadlo to samé. Pak jim sensei řekl, že si nic dalšího nepřipravil, ale vzápětí to vypadalo, že něco vymyslel. Classic strýček Kenshin. Hinami dojedla mochi, které měla načaté a zbytek uklidila zpět do svých věcí. Pak se odhodlala se zeptat na to, co jí trápilo od chvíle, kdy se její strýček stal i jejím senseiem. "Já...nevím, jak se k tobě chovat. Je mi hloupé chovat se k tobě jako ke strýčkovi, když jsi můj sensei a zároveň je mi hloupé chovat se k tobě jako k senseiovi, když jsi můj strýček..." vychrlila ze sebe a trochu jí zrudly tvářičky.
Návrat nahoru Goto down
Eshen
Admin
Eshen

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitimeMon Feb 22, 2016 12:55 pm

Kenshin-sensei

I on se už začal ze země sbírat. Byl čas pokračovat do něčeho, co budou doopravdy potřebovat. Tím si byl pro jednou Kenshin jistý.
"Jak chceš, Hinami, co je ti příjemnější." řekl k tomu, a pak se natočil i na ostatní. "Vy mi 'strýčku' neříkejte..ale plánuju vaše přežití..a to bychom mohli být i přátelé. Nejsem jen váš sensei, jsem stejná část týmu jako vy." dodal k nim, a pak se teda otočil dál na cestu.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Park - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Park   Park - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Park
Strana 3 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Shadows of the Future :: Hrací místnosti :: Konohagakure no Sato-
Přejdi na: